28 December: Gevangenen schrijfavond

Weesch solidair en schrijft!

ABC-Nijmegen organiseert woensdag 28 december wederom een schrijfavond voor gevangenen. Tijdens deze schrijfavond zal het weer mogelijk zijn om een aantal gevangenen een kaartje brief of tekening te sturen. Tijdens deze avond zullen wij ons richten op een aantal (politieke) gevangenen uit Chili. Daarnaast zullen wij informatie geven over het ‘hoe en waarom’ te schrijven aan politieke gevangenen.

Tijdens deze avond zullen we ook de documentaire The Chicago Conspiracy vertonen. Deze documentaire geeft een introductie in de geschiedenis van de militaire dictatuur en de huidige sociale conflicten in Chili. Kameraden van de Anarchistische Groep Amsterdam hebben deze ook recentelijk vertoont en een samenvatting ervan op hun website gezet.

Tevens zal de distro van de Anarchistische Groep Nijmegen aanwezig zijn voor de mogelijkheid om jezelf te voorzien van anarchistische literatuur of folders met informatie over waar je onder andere op moet letten bij het schrijven naar gevangenen.

De schrijfavond begint om 18.30 (tot 20.00) in politiek eetcafé de Klinker (van Broeckhuysenstraat 46) in Nijmegen. Deze schrijfavond vindt elke 4e woensdag van de maand op dezelfde tijd en locatie plaats.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s