ABC Nijmegen op pad…

pinksterlanddagen-poster-20131-176x250De aankomende weken is Anarchist Black Cross Nijmegen, naast de vaste schrijfavonden, ook aanwezig op twee festivals namelijk het Heel Nijmegen Plat festival en de Pinksterlanddagen. Lees verder!

Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 april is het 3e Heel Nijmegen Plat festival: “une fête collective” van de 3 collectieve kroegen in Nijmegen: de Bijstand, de Plak en de Onderbroek. Naast 3 dagen dansen, drinken, eten en feesten is er nog iets belangrijks: een groot deel van de opbrengst zal gaan naar het Anarchist Mobile School project in de Filipijnen. Op zaterdag 20 april is er een infomarkt in de Klinker waar naast ABC Nijmegen veel andere actiegroepen aanwezig zullen zijn. Collectief feesten voor het goede doel!

Van 17 tot en met 20 mei is het tijd voor de alweer 80ste editie van de Pinksterlanddagen, een jaarlijkse driedaagse anarchistische bijeenkomst op het kampeerterrein ‘Tot Vrijheidsbezinning’ in Appelscha. De Pinksterlanddagen is een lang weekend vol ontmoetingen, discussies, workshops, muziek en film. Er is een speciaal programma voor kinderen en er is een uitgebreide boekenmarkt. Jaarlijks komen er ongeveer vijfhonderd mensen naar de PL. Een groot deel van hen kampeert op het terrein. Anarchist Black Cross Nijmegen en Amsterdam zullen beide aanwezig zijn op de boekenmarkt met een tafel vol kaartjes en pennen om te schrijven, informatie over gevangenen en gevangenisstrijd en het aankomende gloednieuwe blad van ABC Nijmegen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.