Vrijheid voor Kara Wild!

Kara Wild is een artieste, kameraad en een onuitputbare bron van energie, en wordt momenteel vastgehouden in Frankrijk voor haar zogezegde deelname aan een protest tegen repressie en de draconische nieuwe hervormingen in verband met de arbeidswet in Frankrijk. Ze is een trans vrouw en zit momenteel opgesloten in een gevangenis voor mannen, zonder toegang tot hormonen. Ze is een inwoner van de US en er werd haar vrijlating op borg geweigerd omdat de Franse authoriteiten het risico op vluchten te groot vindt.

Duizenden mensen verzamelden op 18 mei in Parijs om te protesteren tegen een continue golf van politiegeweld en tegen een nieuwe neo-liberale hervorming van de arbeidswet. Tijdens een van deze demonstraties is een combi aangevallen en in brand gestoken. Kara werd meer dan een week later, op 26 mei, gewelddadig gearresteerd in verband met deze aanval, tijdens een ander evenement nabij La Place de la Nation. Ookal is er geen bewijs wordt Kara beschuldigd van een paal door een van de ruiten van de combi te gooien, net voor deze in brand werd gestoken. Ze wordt officieel beschuldigd van “poging tot vrijwillige doodslag van een officier in functie, vernielen van eigendom, geweld in groep en deelname in een gemaskerde, gewapende groep”.

Kara is één van zes personen die vervolgd worden in verband met dit incident. Om het nog erger te maken, heeft de eerste minister van Frankrijk (Manuel Valls) gezworen om een voorbeeld te stellen en de protesten te demobiliseren door onverbiddelijk te zijn bij de vervolging.

Ondanks aanvallen van de staat groeien protestbewegingen tegen kapitalisme, blanke overheersing, hetero-sexistisch patriarchaat en besparingsbeleid over heel de wereld, elke dag, van Parijs tot Oaxaca. Zoals de vlammen van verzet deze zomer zullen groeien, laat ons tonen dat we onze kameraden niet achterlaten! Help aub Kara Wild te steunen door haar brieven te schrijven, geld te doneren aan haar steunfonds en dit nieuws te verspreiden.

Vrijheid voor alle politieke gevangenen!
Vrijheid voor alle transvrouwelijke gevangenen!
Vrijheid voor alle gevangenen!

Om Kara te steunen, kan je brieven schrijven naar volgend adres. Voeg een extra papier bij je brief (een post-it is voldoende) dat je brief voor Kara is. Je kan naar dit adres ook boeken opsturen, die doorgestuurd worden naar Kara (voeg eveneens een briefje bij dat de boek voor Kara is).

Association Acceptess T
39 bis boulevard Barbès
75018 Paris
France

Of via e-mail (die geprint en opgestuurd zullen worden door haar steungroep in Parijs). Kies als onderwerp “TO KARA”: com.prison.acceptess-t@outlook.fr

Je kan Kara ook steunen door geld te doneren, aangezien haar legale kosten momenteel al oplopen tot 6000 dollar. Dit geld zal gebruikt worden voor gerechtskosten, transport voor haar familie naar Frankrijk, promotiemateriaal om het nieuws te verspreiden, kosten voor de website en geld dat Kara in de gevangenis kan gebruiken. Geld doneren kan je via volgende website: https://fundrazr.com/718vA3?ref=ab_e5mGD2

Website: www.freekarawild.org