Aken – data’s vastgesteld voor proces van Amsterdamse kameraad

Een korte update over de zaak van de Amsterdamse kameraad die geconfronteerd wordt met de beschuldiging van het plegen van een bankoverval die in 2013 plaats vond in Aken, Duitsland. De rechtbank in Aken heeft recent de data’s vastgesteld voor de kameraad. Het proces zal beginnen op 4 november 2016. De rechtbank neemt 9 data in de loop van 5 weken voor het gehele proces.

De roep om solidariteit is net zo sterk als tevoren. We zullen in het gerechtsgebouw zijn voor ondersteuning en op straat om onze woede en solidariteit te betuigen.

Voor meer informatie over de zaak, kijk op: www.solidariteit.noblogs.org


A short update about the case of Amsterdam comrade accused of bank robbery by the prosecution of Aachen, Germany. This is to inform that the court dates have been set for the comrade facing repression in Aachen, germany. The trial will begin on the 4th of November, 2016. The court is taking 9 dates over the course of 5 weeks for the entire process.

The call for solidarity is as strong as ever. We will be in the courthouse to show support and on the streets to express our rage and solidarity.

For more information about the case visit: www.solidariteit.noblogs.org