Campagne ter financiële ondersteuning van politieke gevangenen in Griekenland

Er is een nieuwe campagne opgezet om anarchisten in de gevangenis in Griekenland financieel te ondersteunen. De tekst bijgevoegd bij de aankondiging gaat als volgt:

De staat mikt op de fysieke en psychologische uitroeiing van onze politieke gevangenen door middel van repressieve mechanismes (flikken, cipiers) en juridische macht (aanklagers, rechters).

Gevangenen en kameraden zijn echter in een dagelijkse strijd tussen “speciale” detentieomstandigheden, wraakzuchtige transfers, het intrekken van bezoekrecht, intimidatie en vervolging van familieleden en vriendschappelijke contacten, isolatie, intrekken van privileges zoals toestemming om de gevangenis tijdelijk te verlaten, procedures en aanklachten met het oog op spijtbetuigingen, zelfcensuur en overgave. De ideeën zijn echter niet gevangen en solidariteit wordt niet bestraft door een wet tegen terreur. Wij bouwen bruggen om onze gemeenschappelijke strijd te kunnen voortzetten, ongeacht de beschikbare middelen. Wij steunen de kameraden in de gevangenis zowel politiek als moreel door hun verhalen naar buiten te brengen, en door de macht van de staat in de praktijk in vraag te stellen. 

Gedurende een lange periode hebben sommige gevangenen totaal geen materiële steun gekregen, en nog steeds vechten ze tegen de onderdrukking van de staat.

Om deze redenen, hebben we een initiatief opgericht ter financiële ondersteuning van onze kameraden in de gevangenis.

Angeliki Spyropoulou
Nikos Maziotis

Conspiracy Cells of Fire-FAI/IRF

Michalis Nikolopoulos
Giorgos Nikolopoulos
Harris Hatzimichelakis
Theofilos Mavropoulos
Panagiotis Argyrou
Damianos Bolano

Conspiracy Cells of Fire/FAI-Urban Guerrilla Cell

Gerasimos Tsakalos
Christos Tsakalos
Giorgos Polydoros
Olga Economidou

Er is een bankrekening en een paypal-account waar geld naartoe kan gezonden worden. Voor meer informatie :

RADIOFRAGMATA
radiofragmata@espiv.net

Solidariteit is ons wapen! Vuur voor alle cellen en kooien!
Anarchist / antiauthoritarian Web-Radio Radiofragmata. “

Bron: http://325.nostate – (English / Deutsch / Italiano)