Gribus nr. 3 – oproep voor bijdrages

Wat begon met een discussie over hoe we meer nieuws over de ondersteuning van gevangenen en anti-gevangenis gerelateerde onderwerpen de wereld in konden sturen, kreeg al snel een vorm van een nieuw tijdschrift genaamd ‘Gribus’. Met twee edities achter de rug zijn we al weer op weg naar de derde.

Met de Gribus proberen we het belang van ondersteuning van gevangenen te laten zien en waarom het een integraal onderdeel van de anarchistische strijd zou moeten zijn. In Gribus # 1 en # 2 hebben we onder andere een aantal zaken van gevangenen belicht en over gevangenis afschaffing en alternatieven voor het gevangenis systeem geschreven. Hopelijk heeft dit magazine je geïnformeerd of geïnspireerd om te beginnen met na te denken over de afschaffing van de gevangenissen, het schrijven van een gevangene, of zelfs het in brand steken van een gevangenis.

Heb je een artikel, poezie, een oproep, etc, om in de volgende Gribus te plaatsen, neem dan contact met ons op. De deadline voor het inzenden van je bijdrage is 18 februari 2017.